ΗΛΙΑΚΟ ΜΠΟΙΛΕΡ 200 ΛΙΤΡΑ

Τα ηλιακά μπόιλερ ΣΗΕ κατασκευάζονται με στόχο την παραγωγή και αποθήκευση ζεστού νερού χρήσης.

 

Έχουν την δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού από την ηλιακή ενέργεια, την ηλεκτρική και την συνεργασία με το καλοριφέρ για μεγαλύτερη οικονομία. Διακρίνονται στη διεθνή αγορά δια την μακρά διάρκεια ζωής και την υψηλή απόδοση τους διότι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, οι τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η αυτοματοποιημένη μέθοδος παραγωγής μπορούν να ανταποκριθούν στα υψηλά δεδομένα των ζητούμενων αναγκών.

 

Το θερμοδοχείο της ΣΗΕ κατασκευάζεται από χαλύβδινη γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 3mm και έχει υψηλή αντοχή σε πιέσεις δικτύου και σε οξειδώσεις όντας εναρμονισμένο με τα αυστηρά διεθνή πρότυπα.

 

Εσωτερικά το θερμοδοχείο έχει επίστρωση θερμοσκλυρινόμενων ρυτίνων δια την αποφυγή οξειδώσεων και την υψηλή αντοχή στο χρόνο εφόσον αποτελούν ιδανική, επιπλέον του γαλβανίσματος, προστασία του κάδου.

 

Το κλειστό κύκλωμα του ηλιακού μπόιλερ αποτελείται από χαλύβδινο, γαλβανιζε εναλλάκτη περιμετρικά του κάδου.

 

Η μόνωση του θερμοδοχείου επιτυγχάνεται σε πολύ υψηλό βαθμό με τη χρήση πολυουρεθάνης πάχους 50mm και υψηλής πυκνότητας 45kg/m3.

 

Το περίβλημα του μπόιλερ είναι από γαλβανισμένο χάλυβα και με την μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής και την χρήση πολυεστέρα βάφεται σε λευκό χρώμα προσδίδοντας αντοχή και αισθητική.

 

Τέλος, η προστασία του κάδου από την ηλεκτρόλυση επιτυγχάνεται με την χρήση ανόδιου μαγνησίου.

Επιλογές προϊόντος

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΤΥΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ή συμπληρώστε την φόρμα για να λάβετε προσφορά.

    X
    X